<h2>Είδη Θέρμανσης </h2><p>Π. & Δ. ΓΟΥΡΝΑΣ O.E. - Αράχωβα Βοιωτία</p> <h2>Καυσόξυλα</h2><p>Π. & Δ. ΓΟΥΡΝΑΣ O.E. - Αράχωβα Βοιωτία</p> <h2>Pellet</h2><p>Π. & Δ. ΓΟΥΡΝΑΣ O.E. - Αράχωβα Βοιωτία</p> <h2>Πλακάκια & Είδη Υγιεινής</h2><p>Π. & Δ. ΓΟΥΡΝΑΣ O.E. - Αράχωβα Βοιωτία</p>
Previous Next
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Π. & Δ. ΓΟΥΡΝΑΣ Ο.Ε. | Αράχωβα Βοιωτία


 

Χαρίστε στον προσωπικό σας χώρο τη ζεστασιά που του αρμόζει μέσα από ενεργειακές λύσεις άριστης απόδοσης και κομψής αισθητικής. Η επιχείρηση Π. & Δ. ΓΟΥΡΝΑΣ Ο.Ε. προσφέρει μια ευρεία γκάμα λύσεων θέρμανσης που μπορούν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις κάθε χώρου. Τόσο η εξέλιξη της τεχνολογίας, όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούν να ανταπεξέλθουν σε παντός είδους εγκαταστάσεις θέρμανσης μελετώντας και προσαρμόζοντάς τες στα δικά σας δεδομένα.


 

ΤΖΑΚΙΑ ΞΥΛΟΥ & PELLET

 

Συνδυάστε την ομορφιά και τη θαλπωρή ενός τζακιού με μια πρακτική λύση θέρμανσης για όλο το σπίτι. Μέσω της καύσης ξύλου και pellet, παράγεται ζεστό νερό για την τροφοδοσία των θερμαντικών σωμάτων και/ή της ενδοδαπέδιας σε όλο το σπίτι.
Με τη χρήση κατάλληλων εξαρτημάτων, δίνεται μια πληθώρα επιλογών που αφορούν στη χρήση της θέρμανσης και του νερού που ζεσταίνεται για να διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητά σας. 

 

 

ΣΟΜΠΕΣ PELLET / ΞΥΛΟΥ & ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΥΣΗΣ

 

Οι σόμπες pellet, ξύλου ή διπλής καύσης παράγουν ζεστό αέρα, ο οποίος μέσω των κατάλληλων σωλήνων διανομής μπορεί να ζεστάνει ένα ολόκληρο σπίτι.
Οι διαστάσεις τουε είναι μικρές, προσαρμόζονται σε κάθε στυλ χώρου έχοντας υψηλή απόδοση και η εγκατάστασή τους είναι ιδιαίτερα εύκολη. Χαρίστε στο χώρο σας οικλογική θέρμανση και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας με τον κατάλληλο προγραμαμτισμό που προσφέρουν οι σόμπες νέας τεχνολογίας.

 

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΞΥΛΟΥ & PELLET

 

Οι ενεργειακές εστίες pellet αποτελούν πρακτικές συσκευές παραγωγής ζεστού αέρα, ο οποίος μέσω των κατάλληλων σωλήνων διανομής μπορεί να ζεστάνει ένα ολόκληρο σπίτι.
Έχουν εύκολη εγκατάσταση και σε ό,τι αφορά τα μοντέλα των εστιών ξύλου διαφοροποιούνται ανάλογα την ισχύ, το σχεδιασμό και τους τρόπους προσαρμογής σε ένα χώρο, δίνοντας με τον τρόπο αυτό πολυάριθμες επιλογές στον πελάτη. Αποτελούν έναν οικολογικό τρόπο θέρμανσης με χαμηλό σχετικά κόστος.

 

 

ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΞΥΛΟΥ & PELLET

 

Τα ένθετα ξύλου και pellet αποτελούν εστίες που σχεδιάστηκαν για να τοποθετηθούν στα παραδοσιακά τζάκια, με σκοπό την αναβάθμιση τους. Φυσικά μπορούν να τοποθετηθούν και στη δημιουργία νέων τζακιών. 
Η λειτουργία τους αποφέρει υψηλές αποδόσεις καθιστώντας ένα απλό τζάκι σε κύρια πηγή θέρμανσης ενός ή και περισσότερων χώρων.

 

 

ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ / PELLET & ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

 

Οι λέβητες pellet ή ξύλου διαθέτουν υψηλή τεχνολογία, μέγιστη ασφάλεια και βέλτιστη λειτουργία. Άριστη ποιότητα υλικών κατασκευής και υψηλές αποδόσεις χαρακτηρίζουν τους λέβητες νέας γενιάς.
Ο λέβητας πολλαπλών καυσίμων λειτουργεί με pellet και κοκκώδη καύσιμα (όπως κουκούτσι ελιάς, κερασιού, τσόφλι αμυγδάλου και φιστικιού). Τροφοδοτεί την εγκατάσταση θέρμανσης τόσο των καλοριφέρ και ενδοδαπέδιων θερμαντικών σωμάτων. Παράγει ζεστό νερό χρήσης μέσω επιπρόσθετων αξεσουάρ.

 

 

 

 

 

Στην επιχείρησή μας θα βρείτε επίσης πολλές επιλογές σε σύγχρονες συσκευές BBQ.


 

Συνεργαζόμαστε επί σειράν ετών με τις πιο αξιόπιστες εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα στο είδος τους. Εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας για προϊόντα και κατασκευές που θα κρατήσουν μια ζωή! 
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.